2023 JİMNASTİK KURSU NEREDE?

2023 jimnastik kursu nerede ve nasıl giderim sorusuna cevap aramaya çalışacağız.Veliler çocuklarını güvenilir bir kulüp arayışına başladıkları bu günlerde biz sizlere aqua spor kulübünü tavsiye etmekteyiz.Peki bu kulübe ulaşmanı kolay yolu iletişime geçerek tarif alabilirsiniz.

2023 jimnastik kursu nerede
2023 jimnastik kursu nerede

JİMNASTİK İÇİN YOL TARİFİ

Çocuklarımızı kayıt yaptırmak için Burhan felek tesislerini İnternet veya telefon ile iletişim kurarak nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.Bir diğer yol ise konum atılarak rahatlıkla gelebilirsiniz.Kadıköy den metro yada toplu taşıma ile kursa gelebilirsiniz. Özel araç ile geliyorsanız Üsküdar civarından katılıyorsanız otoparkımıza aracınızı bırakabilirsiniz.Ümraniye den gelmek isterseniz metro ile gelmenizi tavsiye ediyoruz.Bu ulaşım yollarını kullanarak burhan felek jimnastik tesislerine gelebilirsiniz.

Ritmik Cimnastik Kursu
Ritmik Cimnastik Kursu

RİTMİK JİMNASTİK TESİSLERİ

Üsküdar daki ritmik jimnastik kursu iki salonda yapılmaktadır. ilki milli takımlar salonu, ikincisi atletizim pistine geldiğiniz de a blok ta bulunan ritmik jimnastik salonunda düzenlenmektedir. Zeynep kamil semtinde bulunan bu tesislere ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır. Her türlü yardımcı aletlerin bulunduğu güvenilir bir tesistir.Tesis sayısında tüm ilçelerden daha fazla öğrenciye hitap eden güvenilir eğitmen kadrosu bulunmaktadır.

2023 JİMNASTİK KURSU NEREDE?